Performance / Training

Als gemotiveerde atleet wil je steeds beter presteren. Hiervoor zijn goed gestructureerde en doorgedreven trainingen nodig.

Hier in het Sports Performance Center verzorgen wij de perfecte omkadering om jezelf als atleet verder te ontwikkelen.
Onze trainingen worden aangepast aan uw individuele behoeften. De trainingsonderdelen zoals snelheid, kracht, explosiviteit, uithouding, mobiliteit en flexibiliteit worden geoptimaliseerd met een maximale transfer naar jouw sport!

Deze trainingsaanpak is steeds wetenschappelijk onderbouwd. Onze physical coaches zijn experts met elk hun specialisatie en de nodige ervaring in de topsportwereld.

We beschikken over unieke faciliteiten waar je sportspecifiek en functioneel kan trainen.

Personal training

Wil je graag 1 op 1 begeleid worden in je oefeningen? Wil je graag specifiek op 1 werkpunt focussen? Of wil je tussentijds eens een opfrissing hebben om zeker te zijn dat je techniek nog goed zit tijdens je oefeningen, dan kan je terecht bij het Sports Performance Center voor personal training.

Samen met jou zoeken we de beste coach om je te begeleiden met je vraag, stellen we een trainingsplan op en bekijken we hoe we dit het beste aanpakken.

We zoeken de beste oefeningen om jou op een correcte en efficiënte manier je doelen te laten bereiken. Om zeker te zijn dat we op de juiste weg zitten doen we tussentijdse evaluaties om de vooruitgang te meten. Kortom onze personal trainers begeleiden je van start tot eind!

Performance testing

Meten is weten! Om te weten waar je fysiek staat moeten we objectieve data hebben. Deze testing is ideaal aan het begin van een trainingsblok of bij het ingaan van het off-season. Tijdens deze sessie kijken we met specifiek meetmateriaal onder andere naar hoe hoog je springt, je explosieve kracht, je maximale kracht, je core stabiliteit en je spieruithouding. Zo kunnen we ook bepalen wat voor jou de vlakken zijn waarop we winst kunnen boeken en ook de beste aanpak bepalen! Na enkele weken kunnen we dan je progressie volgen en eventueel je training bijschaven om zo snel mogelijk de winst te boeken waar je zo hard voor gewerkt hebt!

SPC Performance testing